Välkommen till mina tankar

lördag 4 juni 2011

Trevlig långhelg!!!

Ja så åkte jag till Liseberg med Stefan ,Maddis och Nicklas och såg så mycket fram emot nya Atmosfear... Men icke att den fungerade , tekniskt fel  under hela tiden vi var där vilket typ var 8 timmar.Tycker lite synd om människor som åkt långväga för att åka denna nya fantastiska attraktion, vilken besvikelse för dem.. Jag har ju fler chanser som tur är.. Ha ha däremot kollade vi på 3D filmen om Sammy :) Vilken super gulligt liten sköldpadda, den är absolut att rekommendera:) Maddis hade ju aldrig sett 3D förut så när ormen kom så var hon på väg att  ramla ur stolen:)Lite kul faktiskt. Tråkigt var att Maddis inte fick åka Balder ( 10 cm för kort) Stackars henne , så besviken hon blev.. men det blev flera färder i Lisebersgbanan istället. Kul var att hon hade tjatat om att åka flumeride typ hela tiden och när vi väl åkte den blev hon dyblöt stackarn så då var det inte roligt längre men med inhandling av lite nya kläder så var allt bra igen:) Lite spel blev det här och där också, inga storvinster denna gång men ändå tillräckligt för att bli mätta . Åt en härlig middag på järnvägsstationen också.. Gott!! Ja det var en lyckad dag och två nöjda barn när vi kom hem, tack Stefan för en trevlig dag:)

Igår åkte jag och Nicklas till Stenungsund och hälsade på mamma , åt härlig mat och umgicks lite. Mysigt var det , sedan åkte Nicklas till sin pappa och jag tog mig en pw i det varma vädret.. gick även förbi gymmet och styrketränade lite för första gången på en och halv månad, men det gick över förväntan, hade inte tappat så mycket som jag trodde:) Hem och såg en film som hette Secretariat- helt klart sevärd:) Tog en tur till Stefan och fick lite mat , gott och såg en film där med..
Idag blir det heldag med Camilla och en tur till trollhättan, Planera lite inför jul kanske, längtar så dit.. Fast först vill jag ha sommar så klart ... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar